Opinie

Widziałeś mnie w akcji?

Zostaw opinię

Opinie

Zobacz co mówią inni

Panie Wojtku, bardzo dziękujemy za wspaniałą współpracę, dzięki Panu nasze wesele było niezwykłe! Goście weselni twierdzą, że prowadzone przez Pana nasze wesele było najlepsze na jakim kiedykolwiek byli. Obala Pan mit, że para młoda nie bawi się dobrze na własnym weselu, my bawiliśmy się z Panem wyśmienicie. Bardzo żałujemy, że wesele ma się tylko raz w życiu, w przeciwnym razie bez zastanowienia zdecydowalibyśmy się na ponowną współpracę z Panem. Oczarował Pan wszystkich gości, z całego serca polecamy Pana naszym znajomym, mamy nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie zawita Pan w Łodzi/Pabianicach. Dziękujemy!!!

 
Katarzyna i Mateusz / Pabianice / Wrzesień 2018

Kochany Panie Wojtku,
Z całego serca dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela, które dzięki Panu stało się jedyne, niepowtarzalne i niezwykle barwne. Nasi goście bawili się wyśmienicie. Wszyscy byli bardzo
pozytywnie zaskoczeni bogatym programem zabaw, które Pan prowadził. Dziękujemy za niezwykle indywidualne podejście do nas jako młodej pary, za ciepło, kulturę oraz wszelką pomoc. Pańskie doświadczenie i umiejętności możemy określić następującym cytatem z powieści pt. ?Pan Tadeusz? Adama Mickiewicza. ?Było cymbalistów wielu, ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu?. Tym Jankielem okazał się być (w naszym przypadku) właśnie Pan. Śmiało możemy powiedzieć, iż równie dobrego wodzireja nie spotkaliśmy ani my ani nikt z naszych gości. Dziękujemy raz jeszcze i gorąco pozdrawiamy!
 
Agata i Piotr / Parczew / Sierpień 2018

Zwlekałam z tą recenzją do momentu obejrzenia filmu z wesela. Po moim weselu stwierdziłam, że jestem dość czepliwa i wymagająca, może dlatego, że zauważam wszystkie błędy i drobnostki na które inni nie zwracają uwagi i chciałam żeby wszystko było idealnie, tak jak tego chciałam. Pan Wojtek jest profesjonalistą, to nie tylko moja opinia ale gości i obsługi również. Wszystko co ustaliliśmy odbyło się bez zastrzeżeń. DJ gra najlepsze hity i było przy czym tańczyć. Polecam Pana Wojtka 🙂 i jego team

 
Marta i Tomasz / Warszawa / Lipiec 2018

Panie Wojtku
Serdecznie dziękujemy za wspaniały występ Pana na naszym weselu. Jest Pan niezastąpiony. Po prostu huragan w ludzkim ciele. W życiu nie spotkałam takiej osoby. Jest Pan jak król Salomon słynący z mądrości i jak król Julian z Madagaskaru w tańcu – po prostu nie ma Pan sobie równych. Cała nasza rodzina i przyjaciele po prostu oszaleli na Pana punkcie. Serdecznie dziękujemy Panu i Pana córce 🙂 Niech Pan nadal robi to co lubi, mam nadzieje, że jeszcze nie raz się spotkamy, bo współpracować z Panem to największa przyjemność.

 
Ewelina, Adam  i Laura / Okuninka / Wrzesień 2018

Było WOW tak jak prosiliśmy, było MEGA i nasi goście tak wspominają nasze wesele z udziałem wybitnego profesjonalisty jakim jest Wojtek Nikoniuk. Każdy wyszedł od nas z oczami pełen wrażeń, emocji i poczucia ze wszystko było idealnie zorganizowane….z nutka tajemniczości co będzie dalej i te chwile na długo zostaną w naszej pamięci. Wojtku każdemu wpadłeś w oko-zrobiłeś show jak nikt inny. Polecamy z całego serduszka tylko Ciebie który bez wątpienia pokaże jak można się bawić to bawić na całego P.s.my do dziś nucimy z
dziećmi piosenkę ….tak to tak nie to nie….Jeszcze raz dziękujemy mocno za współpracę i mamy nadzieję, że się jeszcze spotkamy kiedyś

 
Danusia i Marek / Warszawa / Sierpień 2018

Dziękujemy Panie Wojtku za imprezę taką o jaką prosiliśmy, czyli magiczną. Nie było osoby, która chwaląc Nasze wesele, nie wspomniała o wspaniałym Wodzireju.
P.S. Pan Wojtek pomimo nieoczekiwanych utrudnień ze strony właściciela lokalu, uratował imprezę i to w sposób arcy udany:D

Wielkie DZIĘKUJEMY

 
Agatka i Dominik / Siemiatycze / Sierpień 2018

Wybierając wodzireja kierowałam się wieloma aspektami: posiadana kultura osobista, kreatywnością w wymyślaniu zabaw i animacji, ogólnym nastawieniem do ludzi i wieloma innymi. Słysząc opinie znajomych mi osób wybrałam Pana Wojtka? Jaki to był dobry wybór! Intuicja mnie nie zawiodła ze zna się na swojej pracy jak mało kto i ciągle ja udoskonala. Goscie byli zakochani w wodzireju. Każdy mógł znaleźne coś dla siebie – muzykę, zabawy, animacje. Sposób prowadzenia był niespotkany i pozytywnie zaskakujący. Wszystkim udzielał się pozytywny klimat roztaczany przez naszego wodzireja. Do dziś goście i my wspominamy weselna zabawę, która utkwiła w pamieć jako najlepsza w naszym życiu. Wodzirej Magik ? Polecam dla tych co nie lubią się martwic o przebieg imprez bo z Panem Wojtkiem wszystko uda się doskonale?

 
Monika i Tomek / Białystok / Lipiec 2018

Drogi Wojtku, Nie będziemy z Pawłem oryginalni
– jesteś absolutnie N I E S A M O W I T Y ! I może będziemy się powtarzać, ale chcemy chociaż w niewielkim stopniu wyrazić tutaj nasza ogromna wdzięczność Tobie i Twojej całej ekipie za Wasz ogromny wkład w uczynienie tak wyjątkowym naszego Najważniejszego Dnia w życiu <3 ‚Nie wiem skąd wzięliście tego ‚wariata’, ale jest genialny!’ , ‚Wodzirej wyciąga bardziej niż woda’, ‚Najlepsze wesele na jakim byliśmy’, ‚ W życiu tyle nie tańczyłem’, ‚Jutro się nie ruszę … 😀 ‚, ‚Genialna impreza, ale najlepszy to Wodzirej!’, ‚Nie obchodzi mnie to, że ani ja nie mowie po polsku ani On w moim języku (wypowiedz zagranicznego gościa) – chce Go na swoim weselu’ – to tylko niewielka część wszystkich komentarzy pod Twoim adresem Wojtku. Zarówno my jak i nasi goście byliśmy Toba zachwyceni. Twój entuzjazm, pozytywna energia i uśmiech udzielają się nam wszystkim, aż do rana! Absolutnie bez wyjątku. Wszyscy Cię pokochaliśmy! Zagraniczni goście jednogłośnie stwierdzili, ze absolutnie nie czuli jakiejkolwiek bariery językowej. Umiałeś w naturalny sposób wszystko przekazać, cala ta pozytywna energie i emocje! Tak jak obiecałeś na samym początku – ‚zależy mi na tym, żebyście cieszyli się sobą, waszymi gośćmi, rodziną, przyjaciółmi – waszym Najważniejszym Dniem’ – i tak tez bylo. O nic nie musieliśmy się martwic, zero stresu, zero zmartwień. To było piękne WESELE 🙂 Wspomnienia pozostaną z nami na zawsze. Dostarczyłeś nam wszystkim mnóstwo radości i przepięknych wzruszeń. <3 Wziąłeś pod uwagę wszystkie nasze prośby, dałeś cenne uwagi i rady. Od samego początku wiedzieliśmy, ze powierzenie prowadzenia naszego wesela właśnie Tobie było najlepsza decyzja, jaka mogliśmy podjąć. KLASA x 10000….. , absolutnie PELEN PROFESJONALIZM, a przed wszystkim NATURALNOSC, PASJA I MILOSC DO TEGO CO ROBISZ – jest to nie tyle co widoczne, to się po prostu czuje. Nic nie udajesz – JESTES SOBĄ. Nie wiem Wojtku, ale lepiej przygotuj się na masę dodatkowych zleceń, imprez, wesel itp …. 🙂
Jeszcze raz – DZIEKUJEMY!
Było CUDOWNIE!
Do zobaczenia,

 
Marta & Paweł / Warszawa / Czerwiec 2018

Panie Wojtku dziękujemy serdecznie za poprowadzenie naszego wesela:) Podczas pierwszego spotkania z Panem zapewniał nas Pan iz wszelkie nerwy i zdenerwowanie minie wraz z przyjazdem na sale weselna gdyż to Pan zajmie się wszystkim abyśmy czuli się jak najlepiej . I tak było. Nasi goście byli zachwyceni. Ci najmłodsi oraz osoby starsze z chęcią brali udział w zabawie na parkiecie. Mamy nadzieje ze uda nam się bawić z Panem podczas kolejnego wesela, już w roli gości, aby powtórzyć tą zabawę:)
Jest Pan ciepła i przyjazna osoba z niezwykłym podejściem do ludzi . Życzymy Panu dużo radości z życia i samych pięknych dni 🙂
Dziękujemy

 

Asia i Kacper / Bielsko-Biała / Czerwiec 2018

Panie Wojtku! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela! Bez Pana oraz całej Ekipy nie byłoby nawet w połowie tak wspaniale i magicznie. Tych emocji nie da się opisać, dalej nie możemy uwierzyć, że to wszystko wydarzyło się naprawdę Komplementów dla Was wszystkich nie ma końca! Zarówno my jak i nasi kochani Goście bawiliśmy się wyśmienicie do białego rana! Szkoda, że wesele ma się tylko raz w życiu.

A teraz uwaga, komunikat do wszystkich, którzy jeszcze się zastanawiają czy Wodzirej Wojtek z Ekipą na weselu to dobry pomysł: jednogłośne TAK! Nawet nie ma się co zastanawiać! Najlepsi z najlepszych!

Jeszcze raz: dziękujemy!
Dziękujemy

 

Iza i Arek / Warszawa / Czerwiec 2018

Witamy bardzo serdecznie. Panie Wojtku z ogromną przyjemnością informujemy, że przyjęcie weselne poprowadził Pan z najwyższą KLASĄ. Jest nam bardzo miło, że było dane nam poznać Pana osobiście. Takich ludzi jak Pan nie spotyka się na co dzień. Dziękujemy za opiekę nad nami i naszymi gośćmi, dziękujemy za cudowną atmosferę panująca na weselu, dziękujemy za uśmiech (pomimo przebytej dużej odległości), za humor, za ogromne zaangażowanie, za elegancki strój, takt, za wszystkie szalone tańce- połamańce, dziękujemy za wszystko. Panie Wojtku, rodzina Pana musi być dumna. Gratulujemy !!! Nasze rodziny są Panem zachwycone, pytają nas bez przerwy o Pana. Cudowne wpisy do Księgi Gości i określenie, że wesele super to wszystko dzięki Tobie Wojtku. Serdecznie pozdrawiamy,

 

Anna i Krzysztof / Szczecin / Wrzesień 2017

Drogi Wojtku, Z całego serca chcielibyśmy Ci raz jeszcze podziękować za to jak wspaniale i profesjonalnie poprowadziłeś nasze wesele. Wiemy, że było to trudne i wymagające przyjęcie z wielu względów, jednak sprawiłeś, że w żaden sposób nie odczuliśmy stresu i napięcia. Wziąłeś na swoje barki pełną odpowiedzialność poprowadzenia przyjęcia, a nam pozostawiłeś to co wcześniej obiecałeś – abyśmy szczególnie w tym dniu czuli się szczęśliwie i dzielili to szczęście z naszymi najbliższymi. Nasi goście (ci mali i ci więksi) do tej pory wspominają ten dzień i wieczór magicznie jak my, podkreślając, że dawno tak wspaniale się nie wybawili. Za to wszystko Dziękujemy całym sercem i mamy nadzieję, że nasze drogi jeszcze się kiedyś spotkają.

Z najcieplejszymi pozdrowieniami,

 
Ania i Konrad / Warszawa / Październik 2017

Jeśli powierzać komuś prowadzenie imprezy to tylko Wodzirejowi Wojtkowi. Pełen profesjonalizm i pasja. Dziękujemy Panie Wojtku za poprowadzenie naszego wesela! Cieszymy się, że to właśnie Pan towarzyszył nam w tym ważnym dla nas dniu 🙂

 
Ola i Maciej / Biała Podlaska / Lipiec 2017

Bardzo polecam jako animatora i prowadzącego różne imprezy.
Profesjonalizm 1000%.

 
Michał Bechtał / Biała Podlaska / Grudzień 2017

Witamy Panie Wojtku!

 

Od naszego ślubu minęły ponad 2 lata, ale nadal w naszych wspomnieniach króluje niezwykła uroczystość z Pana udziałem. Nie mogliśmy wybrać lepiej! Prowadził Pan to z niezwykłym wyczuciem, ogromną wiedzą w tym zakresie i wszechogarniającym poczuciem humoru. Do tej pory wielu gości wspominając naszą uroczystość wymienia dobrą zabawę na pierwszym miejscu. Jesteśmy pewni, że będą ją wspominać i przez następne lata tak jak my. Jest Pan najlepszy w tym co robi. Bardzo dziękujemy Panie Wojtku! Było Roskosznie 🙂 !!!!

 

Do zobaczenia!

 
Magdalena i Michał / Biała Podlaska / lipiec 2015

Przede wszystkim chcielibyśmy pokreślić zaletę zaangażowania wodzireja do prowadzenia wesela. Obserwując wesela naszych znajomych, którzy nie mieli tego szczęścia, zrozumieliśmy jak ważne jest to, że ktoś zamiast nas zajmował się ustalaniem elementów organizacyjnych z zespołem czy kuchnią. My mogliśmy skupić się na zabawie, podczas gdy Pan Wojtek czuwał nad czasem posiłków, organizacją podziękowania rodzicom czy oczepin. Ponadto zaproponował on ciekawe zabawy integracyjne i dla dzieci, sprawił, że atmosfera była luźna i radosna, co jest na pewno trudniejsze w przypadku wesel bezalkoholowych. Również goście docenili jego pracę. Jego energia, poczucie humoru i optymizm dobrze wpływają na młodych oraz gości. Wodzirej Wojtek potrafił odnaleźć się w nowej sytuacji, grając z zespołem, którego nigdy wcześniej nie spotkał. Polecamy Wam współpracę z nim.

 
Ada i Robert / Siemiatycze / Sierpień 2016

Dzień dobry Panie Wojtku!!! Składamy serdeczne podziękowania za to, że swoją osobą uświetnił Pan nasze polsko-rosyjskie wesele. Po pierwszym kontakcie z Panem wiedzieliśmy, że trafiliśmy w 10!!!
Nie mogliśmy lepiej wybrać. Pełen profesjonalizm!!! Ma Pan w sobie mnóstwo taktu i wyczucia. Swoją pozytywną energią, zaangażowaniem i entuzjazmem zarażał Pan nas i gości. Wielki szacunek za klasę, którą Pan prezentuje i zmysł organizacyjny.
Świetnie dobrana muzyka. Znakomite prowadzenie wesela, na którym wszyscy goście niezależnie od wieku mieli okazję się pobawić. Dzieci wprost w niebo wzięte. Jak zaczynał Pan animacje, dzieci od razu zjawiały się na parkiecie, gotowe do wspólnej zabawy. Dowodem niezwykle udanej zabawy były podziękowania, które otrzymywaliśmy po weselu od gości. Byli Panem wprost oczarowani.
Pragniemy podziękować za wspaniałe zabawy oczepinowe, które dla nas – nowożeńców – były zaskoczeniem. Niezwykle oryginalne i kreatywne. Rewelacja!!!
Nasze wesele pozostanie na zawsze w pamięci naszej i naszych gości weselnych. Dziękujemy za niezapomniane wspomnienia. Mamy nadzieję, że do zobaczenia 🙂

 
Justyna i Andriej / Ostrołęka / Sierpień 2017

Panie Wojtku! Chcemy bardzo podziękować za minioną sobotę. Goście byli zachwyceni 😀 Dzięki Panu i Pana ekipie nasze wesele było jak z bajki! Chylimy czoła także w stronę Pani Emilii, dzięki której ta noc miała wspaniałą oprawę muzyczną. Dziękujemy również Panu Marcinowi za piękną dekorację światłem. Gdyby można było cofnąć czas powtórzyli byśmy te niezapomniane chwile. Jest Pan odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu! Pełen profesjonalizm! DZIĘKUJEMY !!! :*

 
Agata i Patryk  / Biała Podlaska / Wrzesień 2017

Klasa sama w sobie. Wielkie dzięki Panie Wojtku za wspaniale poprowadzone wesele. Wszystko dograne w najmniejszych detalach. Świetny kontakt zarówno z gośćmi weselnymi, jak i obsługą sali. Po weselu otrzymaliśmy z żoną wiele bardzo pozytywnych opinii na temat prowadzonych przez Pana zabaw oraz wprowadzonego nastroju. Jeszcze raz dziękujemy.

 
Emilia i Michał  / Miedzyrzec Podlaski / Wrzesień 2017

Długo myśleliśmy o tym, co napisać. No bo jak ująć w kilku słowach to, co się wydarzyło? Było cudownie? Wyjątkowo? – banał i sztampa. Nie rozważaliśmy tak długo nad tym, czy wystawić opinię dobrą czy złą – to oczywiste! Cały zamysł w tym, jak tu stworzyć opinię najlepszą z najlepszych pośród tych samych najlepszych! Jak się wyróżnić spośród samych zadowolonych?! Nie da się – bo to tylko słowa, które i tak nie oddadzą tego, co przeżyliśmy dzięki Wodzirejowi Wojtkowi i jego ekipie. A Wy nie macie co czytać, tylko podpisywać umowę i to w ciemno! Nie ma lepszej opcji – po prostu nie istnieje!

 

Alicja Siwko i Piotr Polańczyk  / Płock / Sierpień 2017

W.Sz.Pan

 

Wojciech Nikoniuk

 

Szanowny Panie,

 

W imieniu swoim i Pracowników Centrum Medycznego „Żelazna” sp. z o.o. składam Panu serdeczne podziękowania za pełną wyczucia i profesjonalizmu oprawę wodzirejską Balu Charytatywnego, który był częścią Jubileuszu 105-lecia Szpitala św. Zofii. Polonez na 300 par, inicjatywa wspólnego zdjęcia oraz angażowanie gości we wspólną zabawę to tylko niektóre z Pana inicjatyw, które dostarczyły wspaniałych wrażeń i które będziemy mile wspominać.

Bal Jubileuszowy był podziękowaniem, uhonorowaniem i docenieniem pracy, jaką zgodnie z Misją realizują na rzecz Pacjentek Pracownicy Szpitala św. Zofii – 6868 porodów w 2016 roku jest tego dowodem dając placówce pierwsze miejsce w Warszawie, a także drugi wynik w kraju.

Dzięki Jubileuszowi wspólnie doceniliśmy także ogromny wkład w bezinteresowną pomoc medyczną, materialną i socjalną, jaką osobom funkcjonującym poza systemem społecznym i zdrowotnym świadczą Lekarze Nadziei. Ich praca jest godna najwyższego uznania i szacunku. Jak powiedziała jedna z pracujących tam lekarek „Praca tylko dla pieniędzy jest nieszczęściem. Świat staje się coraz bardziej pozbawiony człowieczeństwa, ale nie musimy iść tą drogą” –  niech zdanie to będzie puentą mojego podziękowania.

Z poważaniem

 

Prezes Zarządu

 

Wojciech Puzyna dr n. med.Warszawa  / Luty 2017

Bardzo dziękujemy jako stowarzyszenie „Biała Pozytywka”, że poprowadziłeś  Wojtku spotkanie z okazji podsumowania projektu „Pierwsza Dama RP w Białej Podlaskiej”. Jak zwykle Wodzirej WOJTEK spisał się na medal. Ponad 7 lat temu zabawiałeś gości na moim weselu i obserwując publiczność czwartkowego spotkania widziałam ten sam zachwyt co wówczas. Wojtku, kojarzysz się z samymi pięknymi chwilami :-). Dziękujemy z całego serca, że bezinteresownie zaangażowałeś się w projekt dla nas jako stowarzyszenia, jak również dzieci, młodzieży i seniorów.

 

Stowarzyszenie Biała Pozytywka / Biała Podlaska / Grudzień 2016

Wojtku! Dziękujemy serdecznie za wspaniałą zabawę! Dzięki Wam była to dla nas niezapomniana noc! Dziewczyny – niesamowite głosy, niesamowita muzyka! Ty Wojtku jak zawsze, idealnie poprowadziłes nasze przyjęcie weselne!
Dziękujemy!!! ????

 

Dorota i Damian  / Warszawa / Październik 2016

Serdecznie dziękujemy za wsparcie i poprowadzenie naszego wesela. Wszyscy goście zachwyceni. My nie zapomnimy tego wydarzenia do końca życia . Czy można chcieć czegoś więcej ? Pan Wojtek to prawdziwy profesjonalista w swoim fachu. Nie spotkaliśmy jak dotąd nikogo, nawet równego mu w prowadzeniu imprezy. Już myślimy nad wydarzeniem, w którym moglibyśmy znów razem współpracować. Cała przyjemność po naszej stronie. Jeszcze raz wielkie dzięki za włożone serce i zaangażowanie. Do zobaczenia na imprezach, czego sobie bardzo życzymy.

Z poważaniem

 

Agata i Michał / Kuczyn / Wrzesień 2016

Witamy Panie Wojtku!

Raz jeszcze chcielibyśmy podziękować z żoną Joanną i Naszymi Gośćmi za unikatową, niepowtarzalną, czarodziejską i po prostu ciepłą atmosferę na Naszym weselu. Dziękujemy za profesjonalne, ciepłe i takie ludzkie podejście. Było Nam niezmiernie miło, wszystko było zapięte na ostatni guzik. Nasi Goście również bez wyjątku są oczarowani Pana Osobą.

Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy Panie Wojtku:)

ps’ Mamy nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy przy okazji jakiegoś wesela 🙂

 

Piotrek i Asia / Piaseczno / Wrzesień 2016

Pan Wojtek to najlepszy Wodzirej pod słońcem!! Już od pierwszej rozmowy każda chwila spędzona w jego towarzystwie to czysta przyjemność 🙂

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie w 100%, dbałość o najmniejsze szczegóły, fantastyczna osobowość, pomoc na każdy kroku, kreatywność, charyzma – to wszystko go wyróżnia 🙂 Mieliśmy bardzo wysokie wymagania a Pan Wojtek nie tylko im sprostał, ale wręcz je przewyższył i to dzięki Niemu nasze wesele było tak wyjątkowe i IDEALNE. Zarówno my jak i wszyscy goście bawiliśmy się doskonale 🙂 Pan Wojtek to nie tylko wspaniały Wodzirej, to zarówno niesamowity człowiek, który trzyma się swoich zasad i dla którego ?niski poziom i byle jakość imprezy? nie istnieje. Z całego serca polecamy zawsze i wszędzie!!!

Panie Wojtku jeszcze raz gorąco dziękujemy, że Pan po prostu był z nami i dla nas tego cudownego dnia dając nam swoje wsparcie i poczucie bezpieczeństwa! Nie możemy doczekać się kolejnej imprezy, na której moglibyśmy się spotkać. Pozdrawiamy i jesteśmy w kontakcie 🙂

 

Ilona i Patryk / Lublin / wrzesień 2016

Wodzireju !!!!!
Wielki ukłon w Twoją stronę za to, jak poprowadziłeś Nasze wesele. Dziękujemy Ci za Twoje doświadczenie i energię jaką włożyłeś w tę imprezę. Wszyscy są zachwyceni. Zapamiętamy ten dzień NA ZAWSZE.  Jesteś najlepszy!

 

Karolina i Bartek  /  Białystok  /   lipiec 2016

Szanowny Panie Wojtku,

 

Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy:)

 

 

Pan Wojtek Wodzirej  poprowadził nasze Polsko – Rosyjskie wesele 23 lipca 2016 i brakuje nam słów aby opisać, jak bardzo jesteśmy zadowoleni z tego wyboru 🙂 Goście w każdym wieku bawili się doskonale, tego nie da się porównać do żadnego zespołu. Przez całe wesele coś się działo – wspólne tańce, konkursy czy inne atrakcje. Pan Wojtek był cały czas wśród gości, zabawiał ich, zachowując jednocześnie ogromną kulturę i wyczucie. Jego wzorowa współpraca z zespołem muzycznym jak i z reszta obsługi naszego wesela, dobór utworów, wrodzony talent, świetne pomysły i doświadczenie sprawiły, że impreza była niesamowita i będzie niezapomniana nie tylko dla nas. Od większości gości usłyszeliśmy na koniec, że to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byli 😉 Polecamy z czystym sumieniem i z całego serca wszystkim tym kto planuje jakąkolwiek imprezę Pana Wojtka w 100% najlepszego Wodzireja w Polsce!!!

 

KRZYSZTOF I OLGA SIKORA  / KIELCE  / lipiec 2016

Wodzirej Wojtek to nasz strzał w dziesiątkę. Nasze wesele oddaliśmy w ręce osoby która jest stworzona do prowadzenia tego typu imprez. Pan Wojtek jest profesjonalistą w tym co robi, doradza i pomaga w każdej sprawie. Pan Wojtek w pełni sprostał zadaniu a nawet przerósł nasze oczekiwania. Poprowadził całe wesele według tradycji ale też z elementami zaskoczenia dla naszych gości i dla nas. Jest on osobą niezwykle pogodną i pełną energii. Nie wyobrażamy sobie naszego wesela bez Wodzireja Wojtka. Bardzo dziękujemy za cudowną zabawę do białego rana.

 

 

Magda i Mariusz   / Warszawa /   Czerwiec 2016

Wojtku,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałą organizację naszego wesela 🙂 !  Za świetną zabawę, za profesjonalizm, za energię i za Twój wspaniały wizerunek !!!

Nasi goście, na czym nam bardzo zależało także są zachwyceni i wiem, że tak jak my będą długo wspominali nasz wielki dzień z uśmiechem na twarzy :))))))

 

DZIĘKUJEMY

 

Paulinka i WojtekWarszawa / czerwiec 2016

Najwspanialszy człowiek jakiego spotkaliśmy na naszej drodze. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdej imprezy. Niezwykle miły i ciepły człowiek, a zarazem mega profesjonalny i zorganizowany wodzirej. Wesele poprowadzone na najwyższym poziomie. Zadowolenie gości jest najlepszym dowodem na niezawodność Pana Wojtka. Z całego serca dziękujemy za wsparcie i wysiłek włożony w to, aby dzień ślubu był najpiękniejszym dniem naszego życia. Gorąco polecamy!

 

 

Kasia & Radek  / Warszawa  / Czerwiec 2016

Z  Wodzirejem Wojtkiem pierwszy raz bawiliśmy się na studniówce. Już wtedy postanowiliśmy, że chcemy, aby  to właśnie On  poprowadził nasze wesele. Ta decyzja okazała się  najlepszą z możliwych, a nasze spotkanie z nim tylko nas w tym utwierdziło. Uśmiech po prostu nie schodził nam z twarzy :).  Byliśmy pewni, że nasze wesele będzie wyjątkowe i jak z bajki!  Całkowicie zaufaliśmy mu w kwestiach zabaw weselnych,  nawet doboru muzyki ? nie zawiedliśmy się.  Wszyscy goście, jak i my byliśmy pod ogromnym wrażeniem!  Wyjątkowa oprawa naszego wesela sprawiła, że jeszcze dłuuugo będziemy wspominać ten dzień. Liczne zabawy i super niespodzianki porywały na parkiet dosłownie każdego!

Nie mogliśmy trafić lepiej!

 

Jeszcze raz bardzo dziękujemy!  Gorąco polecamy!

 

Kasia i Mateusz  / Biała Podlaska / Kwiecień 2016

Chcielibyśmy z całego serca podziękować Wodzirejowi Wojtkowi i jego przecudownej ekipie za poprowadzenie naszego wymarzonego wesela  (wesele polsko – niemieckie).

Cieszymy się, ze przypadkiem trafiliśmy na Jego stronę w internecie.  Już po pierwszej rozmowie, byliśmy przekonani, ze to właśnie Jemu powierzymy nasz dzień. Zarówno my jak i goście byli zachwyceni. Mówią, ze to najpiękniejsze wesele, w którym mogli uczestniczyć.

Dodatkowo byliśmy pod wrażeniem głosem wokalistki i przepięknym oświetleniem sali.

Z czystym sercem możemy polecić  Wodzireja Wojtka.

 

Dziękujemy jeszcze raz i życzymy wielu sukcesów.

 

Mamy nadzieje, ze jeszcze kiedyś będziemy mieli okazje się spotkać.

 

Pozdrawiamy serdecznie

 

Sylwia i Bartek  / Grudziądz / Kwiecień 2016

Witamy Serdecznie,

 

Chcemy bardzo podziękować. My jak i goście jesteśmy jeszcze pod wrażeniem. Spełniłeś wszelkie nasze oczekiwania na weselu. Tylko wielcy profesjonaliści tak potrafią !!!!!!! To był nasz dzień idealny, pełen emocji i ogromnej radości, jedyny i niezapomniany nie tylko dla nas ale także dla naszych rodzin i przyjaciół. Dzięki za Twoja pomoc i współprace. Fajne to uczucie i serdecznie dziękujemy i na pewno będziemy polecać na przyszłość.

 

 

Monika i Kamil  / Zwoleń / Wrzesień 2015

Dzień dobry 🙂

Panie Wojtku bardzo dziękujemy, że był Pan z nami w tym pięknym dniu. Dzięki Panu czuliśmy się pewnie i wiedzieliśmy, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Nie spotkaliśmy jeszcze nigdy takiego człowieka i wodzireja. Gorąco polecamy usługi Pana Wojtka, który jest bardzo profesjonalny, ma duże doświadczenie i kocha to co robi. Nasi goście byli zachwyceni, tak samo jak my

Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze się zobaczymy 🙂

 

Marta i Bartosz  / Warszawa  /  Sierpień 2015

Już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że nie warto szukać nikogo innego. Pan Wojtek oczarował nas swoim profesjonalizmem, urokiem osobistym, humorem, pogodą ducha. Od początku wiedzieliśmy, że możemy na niego liczyć. Oprócz tego, że doskonale zajmował się gośćmi, to również dbał o każdy szczegół podczas naszego wesela. Czuliśmy się wyjątkowo, a goście byli zachwyceni (na czym ogromnie nam zależało). Choć nasze wesele nie było łatwym wyzwaniem, to Wodzirej Wojtek stanął na wysokości zadania – ba! Jego praca, podejście do gości przerosło nasze oczekiwania.  Było to dla nas wyjątkowe wydarzenie, pełne niespodzianek, cudownej atmosfery. Panie Wojtku, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!   Oby do zobaczenia!

 

 

Ewa i Piotr   /   Warszawa   /   Sierpień 2014

Tato!

 

 

Pełen profesjonalizm, perfekcja, doskonałość, tego już chyba rozwijać nie muszę, ponieważ w każdym poście padają te słowa 🙂 Myślę, że tutaj istotniejszy jest inny fakt – jeśli Wodzirej Wojtek dał radę u córki, to wszędzie jest nie do poskromienia! A ja łatwym klientem nie jestem, chyba nie muszę mówić, że kilka cech odziedziczyłam po tacie 😉 Wymagania, standardy, to na pewno. Wielokrotnie widzieliśmy z mężem Wodzireja Wojtka w pracy, wielokrotnie również z nim współpracowaliśmy na placu boju 😉 Szczerze? Nie spodziewałam się, że mogę być zaskoczona, a jednak 🙂 Siedzieć na ślubie czy weselu po stronie gości jest łatwo, ale kiedy okazuje się, że to WY jesteście najważniejszą parą i oczy wszystkich skierowane są na WAS i to z WAS wszyscy biorą przykład, obserwują czy tańczyć, czy jeść, czy pić… tutaj zaczyna się prawdziwa sztuka wodzirejska. Teraz już wiemy, że sami na pewno nie bylibyśmy w stanie wszystkiego skoordynować. Podczas wesela jest tak dużo obowiązków, że nie sposób ich spamiętać, a co dopiero wykonać. Próbowaliśmy się klonować na ten dzień, ale ? , technologia jeszcze tego nie umożliwia 🙂 Dlatego, z doświadczeniem zdobytym po obu stronach stołu, nie wyobrażam sobie już wesela bez wodzireja. POLECAM! ponieważ jest to ulga w tym i tak już ogromnym stresie.

Tatuś, wraz z Bartusiem jeszcze raz serdecznie dziękujemy za idealne wesele. Myślę, że jeszcze przez długi czas będziemy zbierać pochwały i doświadczać zachwytów gości.

 

Córeczka Edysia i Synek Bartuś 😉        Warszawa

 

Wodzirej Wojtek na wesele ? – po tym zdaniu zdecydowanie powinien być Wykrzyknik!  23.08.2014 mogliśmy przekonać się o tym na naszym weselu. Ciężko połączyć takie skrajne cechy jak Profesjonalizm-Szaleństwo, Poświęcenie-Luz, Optymizm-Powagę, Spontaniczność-Trzymanie wszystkiego w ryzach…Pan Wojtek robi to świetnie, co sprawia, że wesele z Nim to strzał w 10. Pan Wojtek nie tylko prowadzi zabawę, ale sam bawi się z gośćmi co daje Taaaaaaką dawkę energii! Przy tym wszystko zostaje w granicach dobrego smaku oraz taktu. Polecamy i pozdrawiamy serdecznie.

 

Aneta i Adrian   /   Warszawa   23.08.2014.

Wesele z Wodzirejem Wojtkiem to wesele żywiołowe, pełne zabawy, radości, tańca i śmiechu. Wesele z Wodzirejem Wojtkiem to wesele pełne najwyższej kultury i elegancji. W końcu wesele z Wodzirejem Wojtkiem to wesele NIEZAPOMNIANE!. Warto też dodać, że sam Pan Wojtek to osoba z zasadami i bardzo uczciwa. Planując nasze wesele zaufaliśmy mu, powierzyliśmy naszych gości i nie zawiedliśmy się;) Bardzo gorąco pozdrawiamy Naszego Wodzireja!!!

 

Justyna i Krystian   /   Tarnów   07.06.2014.

Fantastyczna, miła, luźna atmosfera, dużo fajnych pomysłowych zabaw oraz układów tanecznych. Podczas imprez z wodzirejem Wojtkiem nie ma czasu na nudę, nie ma czasu na myślenie. To czysta przyjemność brać udział w zabawach organizowanych przez Wodzireja Wojtka, Wojtku, dziękuje za współpracę i mam nadzieję do zobaczenia (mam  nadzieję, że na moim weselu:-)  )

 

Grzegorz   /   Warszawa   / Czerwiec 2014

Wielkie podziękowania dla Wodzireja Wojtka. Swoje zadanie wykonał znakomicie i przerósł nasze oczekiwania. Wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem organizacji zabawy. Przy tak małym gronie panowała świetna atmosfera. Przy nim straciliśmy poczucie czasu. Dbał o wszystkich gości. Nie zapominając także o obsłudze technicznej i gastronomicznej wesela. Pan Wojtek jest ciepłą osoba z wielkim poczuciem humoru i ogromnym profesjonalizmie. Nasze wesele będzie niezapomniane dzięki Panu Wojtkowi. Gdyby nie mój mąż to poślubiłabym go 🙂

 

 Aneta i Leszek   /   Suwałki    14.06.2014

Kochani…….. Braliśmy ślub z (już teraz Mężem) Tomciem zastanawialiśmy się co by tu zrobić żeby było super…. Szczerze, sami jesteśmy szaleni i wierzyliśmy w to, że tak będzie? ale z perspektywy czasu??  Wojtek okazał się NASZ,  taki sam klimat, taki sam fun!!!  Jest facetem, który wie co robi, który jest wesoły, bo bałam się na początku, że będzie to ciąganie na siłę za rękę…. Ale nie…. z nim po prostu nie da się nie tańczyć, a robi to w tak delikatny i smaczny sposób. Podziwiam,  jest takt,  jest klasa,  jest spontan … nie zastanawiajcie się Wodzirej Wojtek jest the best!!!

 

Iwonka i Tomcio   /   Warszawa    28.06.2014

Bardzo dziękujemy Panie Wojtku za wspólną, fantastyczną zabawę!!  Dzieciaki do tej pory śpiewają piosenki przy których tańczyliście, a pozostali goście wybawili się jak nigdy, wszyscy jesteśmy mega zadowoleni!!  Na pewno każdy zapamięta nasze wesele na bardzo długo, właśnie dzięki Panu…  Pełen profesjonalizm! Pomysłowość!  Poczucie humoru!  Super organizacja!  Jeszcze raz dziękujemy 🙂 Z czystym sumieniem możemy polecić WODZIREJA WOJTKA na każdą imprezę !!!

 

Klaudia i Radek   /   Międzyrzec Podlaski    17.05.2014.

Wodzirej Wojtek spisał się znakomicie, to w każdym calu profesjonalista. Nie musieliśmy się o nic martwić. Wszystkie zabawy zostały poprowadzone z klasą, taktem i wielką pomysłowością. Goście świetnie się bawili, genialnie potrafił grupę zintegrować i przygotować atrakcje. Dopilnował punktualności wydawania dań. Bardzo dobrze prezentował się zarówno we fraku jak i złotym stroju :). Zachwytom nie było końca – usłyszeliśmy wiele pozytywnych opinii od gości. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

 

Ania i Piotr  /  Kraków   01.05.2014.

To jest najlepszy wodzirej na świecie. Dzięki Wojtkowi moje wesele było najpiękniejszym dniem w moim życiu (każdy z gości to potwierdzi) Było jak w bajce polecam i pozdrawiam.                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Anna  /  Warszawa    25.02.2014.

Niedaleko tu na wschodzie siedzi Wojtek w samochodzie i rozmyśla tańce, bale, gimnastyki wciąż wytrwale. By maluchy poszalały, by kobietki pokicały, by Panowie mieli chwile na stół wiejski ich przywilej 😉 Wojtek w swej okazałości nie zanudzi nigdy gości. On rozrusza poważniaka, największego pochmurniaka. Gdy zabawy kres dochodzi takie toczą się rozmowy: skąd On przybył ? ale Gość!!. Nigdy Go się nie ma dość? Rzecz jest prosta, rzecz jest łatwa krejzol Wojtek on się zwie, że najlepszy to się wie :D?

 

Ania  /  Biała Podlaska   23.02.2014.

Gorąco polecam wodzireja WOJTKA doskonałego animatora. Po raz trzeci prowadził w naszym przedszkolu bal, imprezę integracyjną dla przedszkolaków. Każda z tych imprez była niepowtarzalna, dynamiczna, profesjonalna z poczuciem humoru prowadzona z  niezwykłą charyzmą oraz zaangażowaniem. Wszyscy mali i duzi na imprezach prowadzonych przez p. WOJTKA bawią się wspaniale.  Dziękujemy i do zobaczenia za rok.

 

Przedszkolaki, Rodzice, Personel i Dyrekcja Przedszkola  /  Celestynów  30.01.2014.

Super facet, to co robi to jest coś wspaniałego 😉 Chyba nie ma lepszego wodzireja na świecie 🙂 Studniówka w ZSZ  1 w Białej Podlaskiej była zaj….. ;D Pozdrawiamy 😉

 

 

Michał  /  Biała Podlaska    23.01.2014.

Wielkie podziękowania dla SUPER wodzireja! 🙂 Bal Przebierańców w naszym Przedszkolu na pewno będziemy długo wspominać.

Świetnie dobrana muzyka, zabawne układy dla dzieci jak i dla rodziców, sympatia i zaangażowanie p. Wojtka zaowocowały w wyśmienitą zabawę 🙂

Dziękujemy!

 

Przedszkole Nr 178  /  Warszawa    14.02.2014.

Bal karnawałowy prowadzony przez Pana Wojtka to wspaniała zabawa integrująca dzieci, rodziców i pracowników przedszkola. Czekamy na kolejne spotkanie.  Pozdrawiamy !!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Przedszkole nr 296  /  Warszawa  15.01.2014.

Wodzirej Wojtek to najlepszy Wodzirej na świecie !!! Poprowadził nasze polsko – angielskie wesele. Dziękujemy za cudowne dwa dni zabawy… Goście z Londynu po dziś dzień Cię wspominają, a my Cię nigdy nie zapomnimy. Mamy nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy. Całujemy 🙂

 

Kasia i Robert  /  Londyn    05.01.2014.

 

J eszcze raz w imieniu całej Rady Samorządu Studentów Wydziału Wychowania Fizycznego i Sportu chciałabym złożyć podziękowania za niezwykłe i profesjonalne przeprowadzenie Wyborów Miss AWF 2013/2014 oraz za pełne zaangażowanie, miłą atmosferę i urozmaicenie naszej Gali .

 

Serdecznie dziękujemy i gorąco pozdrawiamy !!!

 

 

Monika  /  Biała Podlaska    16.12.2013.

 

 

 

C hcemy jeszcze raz tą drogą, podziękować za piękny spektakl w Twoim wykonaniu na weselu Naszych Dzieci GOSI i BARTKA w ostatnią sobotę….

Powiem szczerze… jeszcze nie widzieliśmy takiej ZABAWY na weselu…Pasowało wszystkim…ochom i achom nie było końca…a na poprawinach przez dłuższy czas nie wiadomo było jak zacząć zabawę (bez Ciebie), bo każdy szukał jakiejś peruki…hehehe

 

Pozdrawiamy i tak 3Maj…

                                                                                                                                                      Rodzice  –  Kasia i Leszek  /  12.11.2013.

D ziękujemy Ci z całego serducha za wspaniałą atmosferę, którą stworzyłeś na naszym przyjęciu weselnym w Białobrzegach.          Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem, że z mistrzowskim kunsztem poradziłeś sobie z nieplanowanymi niespodziankami ze strony rodziców (np. dodatkowa orkiestra). To pokazuje Twoją wielką klasę i utwierdza nas w przekonaniu, że wciąż są osoby na świecie, którym można „w ślepo” powierzyć najważniejsze wydarzenie w swoim życiu.             Pozwalasz młodej parze cieszyć się własnym weselem, odbierając stresy i obawy, a nadto świetnie koordynując wszelkie składowe tak skomplikowanej imprezy. Twoje zaangażowanie i niespotykane podejście psychologiczne uświadomiły nam, że każde takie wydarzenie jest dla Ciebie nieszablonowe, do którego podchodzisz profesjonalnie.

Zrobiłeś ogromne wrażenie na naszych gościach weselnych. Nie mogliśmy wyjść z podziwu, że w tak krótkim czasie mieliśmy pełny parkiet roześmianych twarzy 🙂                                                                                                                                                                                                                                                      Natalia i Jakub  /  Warszawa    14.10.2013.

W ojtek prowadził nasze wyjątkowe wesele bo bez alkoholu. jak myślicie, udało się??

PEWNIE!!! goście byli zafascynowani jego profesjonalizmem, tego nie da opisać się słowami, wszyscy szaleli do białego rana i to nie tylko młodzi goście 😉 grono dojrzalszych gości poczuło w trakcie szaleństwa z Wojtkiem drugą młodość. Wszyscy czekali „co będzie dalej…. czym jeszcze nas zaskoczy” pomimo, że minęło od wesela już ponad 2 miesiące dalej każdy wspomina jego osobę. My jako para młoda czuliśmy się jak „goście na własnym weselu” 🙂

Żałuję tylko jednego… że wesele robi się przeważnie raz. Wojtku dziękujemy Ci, że z tego dnia uczyniłeś najwspanialszy dzień jaki mogliśmy sobie wymarzyć. W imieniu swoim, rodziców i wszystkich gości weselnych życzymy Ci wszelkiej pomyślności, dalszych sukcesów i oby Twoja werwa i optymizm nie miały końca 🙂 😆 😆 😆

 

Ania i Krzyś  /  Biała Podlaska    10.10.2013.

W odzirej Wojtek prowadził nasze wesele w Warszawie – nasze odczucia- pełen profesjonalizm.

Od momentu pierwszego spotkania byliśmy pewni naszego wyboru, z każdym kolejnym spotkaniem utwierdzał nas w tym przekonaniu. Jeśli chodzi o samo przyjęcie weselne przeszedł samego siebie. Wspaniałe zabawy, świetna organizacja czasu, dopracowanie najmniejszych szczegółów. Dzięki Niemu byliśmy „gośćmi na własnym weselu”. Bawiliśmy się świetnie, pozostały nam wspomnienia nie do opisania. Wszyscy goście byli niesamowicie zaskoczeni jego profesjonalizmem, klasą, otwartością. Mówili, że żaden zespół nie byłby w stanie mu dorównać – zgadzamy się z tym w 100%. Jesteśmy przekonani, że dzięki jego obecności, zarażaniu ludzi pozytywną energią nasze wesele pozostanie w pamięci wszystkich na bardzo długo.

Dziękujemy Wojtek! Polecamy wszystkim współpracę z tym wspaniałym człowiekiem, mamy nadzieje, że spotkamy się jeszcze na niejednej imprezie. Życzymy dalszych sukcesów.

 

 

Angelika i Piotrek  /  Warszawa    20.09.2013.

W itamy Wojtku!!

Nasze Wesele odbyło się w Białej Podlaskiej w hotelu „Skala”. Na pomysł zaproszenia Wojtka do współpracy wpadliśmy razem i okazało się to najlepszym wyborem jakiego mogliśmy dokonać. Wojtek nie miał łatwego zadania, gdyż trafił na wymagających klientów, pełnych obaw i w ogromnym stresie. Wojtka profesjonalizm oraz cierpliwość do nas sprawiły, że mieliśmy takie wesele o jakim marzyliśmy! Wojtek całkowicie wymiata, cała sala gości się bawi i cieszy jak małe dzieci a my jak tacy „celebryci” o nic nie musimy się martwić boooo jest Wodzirej Wojtek. Energia i kreatywność sprawia, że zespół przy Wojtku staje się Zbędny. Nasze Wesele trwało do 7 rano a każdy z gości wyrażał swój zachwyt Wojtkiem! Serdecznie Polecamy! Nie zastanawiajcie się tylko wynajmujcie Profesjonalnego Wodzireja Wojtka!!         Dziękujemy!!!!! !

 

Magdalena i Piotr  /  Biała Podlaska    08.09.2013.

W itam, chcielibyśmy napisać parę słów o Wodzireju Wojtku , który prowadził nasze wesele 27.07.2013 w Żywcu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu wesela , zaproszenie Wodzireja Wojtka było jedną z najlepszych decyzji jaką podjęliśmy. Na samym początku zaznaczył , że nie musimy się niczym przejmować na sali – sprawdziło się to w 100 % . Nie martwiliśmy się o nic i mogliśmy się cieszyć tym dniem razem z rodziną i przyjaciółmi . Jest On z jednej strony „Krejzolem” , a z drugiej strony bardzo poukładaną i godną zaufania osobą. Od pierwszego momentu znaleźliśmy wspólny język. Ma głowę pełną pomysłów ,które się sprawdzają w praktyce. Wraz z naszymi gośćmi jesteśmy bardzo zadowoleni z Wodzireja , mamy nadzieję, że będziemy uczestniczyć jeszcze w nie jednym weselu , które będzie prowadzone przez Wojtka.

Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy

 

 

Witold i Natalia  /  Żywiec    21.08.2013.

W esele organizowaliśmy 15 czerwca 2013 roku w okolicach Wrocławia. Na pomysł zaproszenia Wodzireja wpadła Narzeczona. Mimo mojego początkowego sceptycyzmu, podchwyciłem ostatecznie pomysł i tak wyszukaliśmy w internecie Wojciecha. Teraz mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że był to strzał w dziesiątkę. Wojtek sprawił, że nasze wesele było absolutnie wyjątkowe. Zaangażowanie, bardzo wysoka kultura osobista, takt, charyzma i pełny profesjonalizm Wojtka sprawiły, że Goście byli zachwyceni, oczarowani, wniebowzięci, szczęśliwi. Wszyscy bez wyjątku poddali się urokowi i szaleństwu naszego Wodzireja no i wszystkich bez wyjątku bardzo bolały nogi….                                                                                                                                   Wojtku dziękujemy, dziękujemy i jeszcze raz dziękujemy! Jesteś Wielki!

 

 

Arleta i Krzysiek  /  Wrocław    05.08.2013.

O d momentu kiedy weszliśmy na własne wesele byliśmy gośćmi nic nas nie obchodziło organizacyjnie wszystkim kierował Wojtek. Wszystko było zorganizowane z wielką klasą. Goście byli zachwyceni nawet największe łamagi taneczne tańczyły. Goście określali, że czują się jak w bajce i my też tak się czuliśmy. Nikt nie zrobił by tego lepiej. Było z wdziękiem i wielką klasą. Wojtuś dziękujemy Ci z całego serca za zorganizowanie nam bajecznego wesela Jesteś Wielki !!!

 

Ania i Marcin  /  Warszawa    23.07.2013.

To że napiszemy, że Wodzirej Wojtek to profesjonalista pełną gębą, będzie znaczyło, że traktujemy wesele jako spotkanie biznesowe, na którym wszystko ma być dopięte na ostatni guzik, i wszystko zgodnie z planem. Ale wesele to coś więcej. To uroczystość, którą mamy pamiętać z uśmiechem, radością, ale także wzruszeniem do końca życia. I między innymi dzięki Wojtkowi taka właśnie była. Pełna klasa, dbanie o szczegóły i odpowiedzialność aby wszyscy się dobrze bawili, a Młoda Para czuła się wyjątkowo. A to że profesjonalista , to tylko dodatkowy plus. Bardzo dziękujemy.

 

Ania i Piotr  /  Warszawa    19.07.2013.

Wodzirej Wojtek prowadził nasze wesele 6.04.2013. Jest to niesamowicie kulturalny, elokwentny i kompletnie zwariowany facet, dzięki któremu nasza impreza osiągnęła najwyższy możliwy poziom. Najważniejsza zasada u niego jest taka, że my jesteśmy po to by się bawić, a on zasuwa. Sprawdziła się w stu procentach, a goście chwalili organizacyjny majstersztyk. Pozytywna energia Wojtka podczas każdej kolejnej zabawy po prostu przenosiła się na gości w błyskawicznym tempie. Pomimo jego wręcz magicznej charyzmy sprawił, że to właśnie my byliśmy gwiazdami wieczoru, a wielu z naszych przyjaciół twierdziło, że nasze wesele było najlepsze na jakim byli do tej pory. Dziękujemy Wojtku za ten niezapomniany dzień.

 

Beata i Radek  /  Tarnów    08.04.2013.

Witam Panie Wojtku,

Już pomału dochodzimy do siebie po emocjach weselnych. Pozwoliłem sobie wiec skrobnąć kilka słów do Pana. Przeglądamy materiał filmowy i dopiero teraz mogę w pełni docenić jak dużą pracę wykonał Pan dla nas wszystkich. Brawo, brawo, brawo ! Panie Wojtku i jeszcze raz wielkie podziękowania za dopracowanie uroczystości w każdym calu. Ta atmosfera, którą Pan wyczarował podczas wesela mojej córki pozwoliła nam przeżyć niezapomniane wzruszenia, które na zawsze zostaną w naszych sercach. Słowa nie wyrażą mojej wdzięczności i pochwał, więc mam nadzieje, że spotkamy się w Pana stronach i osobiście będę mógł Pana uściskać. Jak to dobrze że mam jeszcze drugą córkę, bo będę mógł jeszcze raz przeżyć coś wyjątkowego w swoim życiu.  Serdecznie pozdrawiam

 

Krzysztof  /  Warszawa    12.03.2013.

Przytoczę tutaj pierwsze słowa, które powiedział nam Wojtek na pierwszym spotkaniu, miesiąc przed ślubem „kochani, w kościele musicie sobie poradzić sami, ale od momentu, w którym podjedziecie pod salę nie musicie się o nic martwić. Ja jestem tam po to abyście się świetnie bawili i niczym nie musieli przejmować”. Myślę, że te słowa są kwintesencją tego co robi Wojtek na weselu. Co można powiedzieć o Wojtku? Świetny facet, nienaganna kultura osobista, ciepły, bardzo pozytywny, pełen profesjonalizm. Od samego początku zaraża pozytywną energią. Nasze wesele było zdecydowanie najlepszym na jakim byliśmy 🙂 Potwierdzają to również goście. Takie odczucia to głównie zasługa Wodzireja Wojtka. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i życzymy powodzenia i dalszych sukcesów, oczywiście mając nadzieję, że przyjdzie nam się spotkać jeszcze nie raz.

 

 

Karolina i Kuba  /  Warszawa    14.01.2013.

Od początku…

Wodzireja Wojtka wyszperała w sieci moja mama. Na początku idea posiadania wodzireja na weselu wydawała nam się bardzo dziwna, a mój mąż był generalnie na „nie”. Ale że staram się zawsze sprawdzić jakąś idee zanim ją odrzucę, skontaktowałam się z Wojtkiem telefonicznie. Już wtedy wiedziałam, że rozmawiam z osobą o dużej klasie. Nasze wesele miało byś inne i łamać wszelkie zasady przyjęte w mojej rodzinie, więc postanowiliśmy wzbogacić je o WODZIREJA. To była jedna z lepszych decyzji – nie martwiliśmy się o sprawy logistyczne i mogliśmy zając się naszymi gośćmi a nie patrzeć na zegarek co kiedy ma wjechać na stół itd. Ominęło nas wiele stresów a dodatkowo nasi goście wspaniale bawili się przy tańcach prowadzonych przez Wodzireja, jedyni nie zadowoleni to zespół muzyczny, który żartował, że za mało się nagrali na tym weselu 😉 Polecam, wszyscy goście wspominają właśnie Ciebie Wojtku!!! DZIĘKUJEMY 01.09.2012 Brenna

 

Agnieszka Ćwik  /  Brenna    20.12.2012.

Dziękujemy za świetną oprawę wodzirejską na naszym weselu w Łańcucie. Nie spodziewaliśmy się, że można mieć kogoś takiego jak Ty, Wojtku, czuwającego nad każdym szczegółem i z uśmiechem biorącego trudy logistyczne na swoje barki. Pozostało nam tylko dobrze się bawić 🙂 jak nigdy dotąd 🙂 Dziękujemy również za współpracę poleconemu przez Ciebie DJ-owi Jarkowi 🙂 Jeszcze słówko dla wątpiących – „człowiek z internetu” Wodzirej Wojtek naprawdę JEST, przyjeżdża z daleka i robi super imprezę 🙂 Pozdrawiamy,

 

 

Marzena i Przemek  /  Łańcut    07.11.2012.

Od 11 lat w październiku w Warszawie na Pradze – Południe Ośrodek Pomocy Społecznej organizuje Bal Seniora dla 210 osób skupionych w organizacjach i instytucjach działających na rzecz osób starszych z terenu dzielnicy. W tym roku wydarzenie to było wyjątkowe…ponieważ poprowadził je Wodzirej Wojtek. Panie Wojtku, jeszcze raz w imieniu organizatorów i seniorów dziękuję za wspaniałą i profesjonalną imprezę. Dzięki Pana charyzmie i niezwykłym umiejętnościom Bal był na najwyższym poziomie. Dobór tańców, konkursów, zabaw był dostosowany do możliwości osób starszych. Dbał Pan o najmniejszy szczegół, o wszystkim pamiętał. W pełni spełnił Pan oczekiwania organizatorów i seniorów. Życzymy Panu samych sukcesów w pracy i do zobaczenia za rok.

 

 

Sylwia  /  Warszawa    31.10.2012.

Wojtku 🙂

Chcemy Ci bardzo podziękować za pomoc i wspaniałą zabawę na naszym polsko-kolumbijskim weselu w październiku 2012. Dzięki Tobie udało się zintegrować i zaprosić do zabawy naszych gości. Rodzina i przyjaciele byli zachwyceni – no może poza bólem nóg który jeszcze długo odczuwali! 🙂 Kochani, jeśli zastanawiacię się nad wodzierejem to trafiliście na odpowiednią osobę. Najlepszy wodzirej jakiego mieliśmy okazję widzieć w akcji 🙂 Kultura pracy. Wodzirej z klasą :)Wojtku, jeszcze raz dziękujemy za wsparcie!

Do zobaczenia!

 

 

Monika i Julian  /  Warszawa    26.10.2012.

Wojtku, dziękowałam Ci wielokrotnie osobiście za wspaniale poprowadzone przyjęcie weselne w Gliwicach. Teraz pragnę podziękować na forum, by moja bardzo pozytywna opinia pomogła komuś w wyborze Twojej wspaniałej, profesjonalnej, wesołej osoby. Przyjęcie dzięki Tobie zostanie zapamiętane na długo. Dziękuję i do zobaczenia mam nadzieję wkrótce.

 

Basia  /  Gliwice    18.09.2012.

Mogę tylko potwierdzić słowa wszystkich wypowiadających się pozytywnie o Wojtku. Impreza firmowa, którą prowadził była niezwykle udana, a współpraca z nim czystą przyjemnością. Mam nadzieję, że nie jest to nasze ostatnie spotkanie.

 

Ewelina  /  Warszawa    21.09.2012.

Kilka dni temu mieliśmy okazje razem pracować na weselu. Dziękujemy za świetną współpracę. Wojtek to dobry konferansjer z poczuciem humoru, świetny tancerz. Wysoka kultura osobista – zawodowe podejście do wykonywanej pracy. Polecamy.

 

 

Zespół Hard-Dix  /  Stargard Szczeciński    31.08.2012.

Serdeczne podziękowania dla wodzireja Wojtka! Wszyscy goście mówili nam, że nigdy nie byli na tak świetnym weselu. Wszyscy się extra bawili i zastanawiali się skąd wzięliśmy tak cudownego człowieka, który poprowadził nasze wesele. Jeszcze raz dziękujemy!

 

Edyta i Tomasz  /  Sopot    02.09.2012.

Wielki Wojtku:)

Serdecznie dziękujemy za wszystko. Wszyscy byli zachwyceni.. cały czas odbieram telefony.. każdy pyta skąd taki wspaniały człowiek. Dzięki Tobie to wesele zapamiętamy do końca życia a nawet dzień dłużej:) Jeszcze raz dziękujemy i polecamy wszystkim.        Wodzirej Wojtek; TAK!!!!!

 

 

Ania i Paweł  /  Biała Podlaska    07.08.2012

Kilka dni temu odbył się nasz ślub i wesele. Nasze przyjęcie weselne poprowadził Wodzirej Wojtek . My i Nasi goście byli oczarowani kulturą osobistą Wojtka, zaangażowaniem, pokazał najwyższą klasę, tryskał humorem, opiekował się Nami i naszymi gośćmi, czuwał nad wszystkim, wszystkich poderwał do tańca (nawet osoby nie lubiące tanów). Nasi goście wychodząc z przyjęcia mówili nam, że nie wyobrażają sobie teraz wesela bez wodzireja. Mimo przebytej długiej drogi (ok.800 km) znalazł czas aby z państwem młodym omówić szczegóły, przy tym był uśmiechnięty, serdeczny. Kochani nigdy wcześniej nie znaliśmy Wojtka, zaufaliśmy intuicji, jesteśmy szczęśliwi ,że wszystko było po prostu super. Takich ludzi niestety nie spotyka się często. Nasi goście pytają nas, skąd wytrzasnęliśmy wodzireja (wyszukaliśmy go po prostu na internecie), później rozmowy telefoniczne oraz e-mail. i już wiedzieliśmy ,że to jest „to”. Wojtku serdeczne dzięki za wszystko, pozdrawiamy i do zobaczenia.

 

 

 Lucja i Henryk  /  Stargard Szczeciński    12.08.2012.

Wodzirej na wyjeździe szkoleniowo-integracyjnym.    A jednak, decyzja jak najbardziej trafiona!!! Wielokrotnie bywałam na weselach gdzie zabawę rozkręcał wodzirej- oczywiście z różnym skutkiem, bo czasami ciężko zagorzałych zwolenników sportu przełączania kanałów w telewizorze zachęcić do jakiegokolwiek ruchu i dobrej zabawy . Z moich poprzednich doświadczeń dość sceptycznie podchodziłam do działalności wodzireja, a tym bardziej organizując wyjazd firmowy. Jakież było moje zaskoczenie, gdy Wodzirej Wojtek nie tylko zachęcił do wyjścia na parkiet ale wręcz zaczarował gości. To było coś niesamowitego, a goście (ze mną włącznie) czuli niedosyt zabawy. Po powrocie niektórzy goście jeszcze demonstrowali układy taneczne, których nauczył nas Wodzirej Wojtek. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKUJĘ!!! I mam nadzieję do zobaczenia wkrótce!!!

 

Katarzyna  /  Warszawa    18.07.2012.

Ostatnio miałam zaszczyt być na weselu na którym był Pan Wojtek. W życiu tak dobrze nie bawiłam się jeszcze na żadnym weselu. Wodzirej Wojtek jest jedyny w swoim rodzaju, świetny tancerz, dobry mówca, doskonały animator z poczuciem humoru. A dodatkowo to bardzo przystojny gentleman ubrany w dobrze skrojony frak 🙂 I co najważniejsze wszystko co robił Pan Wojtek było eleganckie i dalekie od kiczu. Panie Wojtku jest Pan niesamowity! Pozdrawiam serdecznie !

 

Krystyna  /  Gdańsk    20.07.2012.

Witaj Wojtek,

Bardzo dziękujemy za ogromnie wsparcie na naszym weselu polsko-meksykańskim w 2011 roku! Jesteś wyjątkowy! Sprawiłeś, że nasza magiczna chwila pozostanie na zawsze w pamięci wszystkich gości! Do następnego spotkania! POLECAMY WODZIREJA WOJTKA wszystkim parom młodym! Wojtek jest bardzo elastyczny i mega kreatywny! Pozdrawiamy,

 

Karolina i Marco  /  Lublin    14.06.2012.

Wodzirej Wojtek to człowiek niezwykły. Nie pomylimy się jeśli napiszemy, że jest to jeden z najlepszych wodzirejów w Polsce. Wojtek jest osobą bardzo kreatywną, doskonałym psychologiem i obserwatorem, osobą szarmancką i z ogromnym poczuciem humoru. Mieliśmy przyjemność, aby Wojtek „poprowadził” nasze wesele. Z roli tej wywiązał się wzorowo. Dzięki jego obecności mieliśmy pod kontrolą przebieg całego przyjęcia a także pewność, że nie będzie momentów nudy. Wojtkowi udała się sztuka niezwykła czyli wspólny taniec dla kilkudziesięciu gości, gdzie najmłodsza osoba miała 3 a najstarsza 87 lata 🙂 Dla osób nie zdecydowanych mamy pewna radę: Jeśli chcielibyście, aby Wasze przyjęcie weselne było niepowtarzalne, zaufajcie Wodzirejowi Wojtkowi. Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze z Tobą Wojtku w przyszłości. Wojtku, gratulujemy Tobie wielkiej klasy i pozdrawiamy serdecznie.

 

Karolina i Tomek  /  Warszawa    15.06.2012.

BARDZO GORĄCO POLECAM PANA WOJTKA, KTÓRY SPRAWIŁ, ŻE WESELE NA KTÓRYM BAWILIŚMY SIĘ OSTATNIO, BYŁO PO PROSTU JEDYNE W SWOIM RODZAJU I NIEPOWTARZALNE! !! ŚWIETNY FACET, Z DUŻĄ KULTURĄ OSOBISTĄ A PRZY TYM Z OGROMNYM POCZUCIEM HUMORU I NIEZWYKŁĄ HARYZMĄ, KTÓREJ NAPRAWDĘ MOŻNA MU POZAZDROŚCIĆ. DZIĘKI NIEMU, NA JEDNEJ IMPREZIE, BAWIŁO SIĘ WSPÓLNIE KILKA POKOLEŃ. Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ OBSERWOWAŁO SIĘ I MŁODYCH I STARSZYCH, KTÓRZY W RYTM DZIECIĘCYCH PRZEBOJÓW, RAZEM Z NAJMŁODSZYMI, PLĄSALI NA PARKIECIE. BO TRZEBA DODAĆ, ŻE I O DZIECIAKACH WODZIREJ WOJTEK POMYŚLAŁ… POMYŚLAŁ RÓWNIEŻ O TYM, ŻEBY JAK NAJLEPIEJ ZINTEGROWAĆ RODZINY I PRZYJACIÓŁ PAŃSTWA MŁODYCH I FAKTYCZNIE, GOŚCIE WSPÓLNIE BAWILI SIĘ DO BIAŁEGO RANA. PAN WOJTEK STWORZYŁ TAK PIĘKNY I NIEPOWTARZALNY KLIMAT, ŻE TO WESELE NA PEWNO ZAPAMIĘTAJĄ NA DŁUGO WSZYSCY , KTÓRZY MIELI TĘ PRZYJEMNOŚĆ NA NIM SIĘ BAWIĆ. DZIĘKUJEMY!!!!

 

Weselnicy  /  Emilianów k.Warszawy    16.05.2012.

Wojtku,

nie wiemy jak wyrazić nasze podziękowania. Nasze wesele na pewno będzie zapamiętane przez wszystkich gości. Wojtek jest pełen energii i niesamowitych pomysłów. Na miejscu wymyśla zabawy dla dzieci i mobilizuje do wspólnej zabawy nawet najbardziej opornych. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy angażować Wojtka to nie ma na co czekać!!! Drugiego takiego nie znajdziecie!!! Gorąco polecamy

 

Eliza i Maciej  /  Ciechanów    13.06.2012.

Zaproszenie Wodzireja Wojtka na zabawę to super pomysł. Na zabawie karnawałowej w przedszkolu, z uśmiechem na twarzy bawili się wszyscy: dzieci, nauczyciele, kucharze, dozorca, rodzice. Nikt się nie nudził! Super zabawa. Do zobaczenia za rok !!!!!!!!!!!

 

Dyrektor przedszkola  /  14.01.2012.

Wodzirej Wojtek poprowadził zabawę karnawałową w naszej szkole. Dzieci bawiły się wspaniale. Były korowody, kółeczka, tańce w parach i układy taneczne. Nikt się nie nudził. Zadowoleni byli wszyscy: dzieci, nauczyciele i rodzice. Zaproszenie Pana Wojtka było bardzo dobrym pomysłem.

 

Dyrekcja Szkoły Podstawowej  /  25.01.2012.

Wojtku spisałeś się na medal!!!

Goście byli zachwyceni naszym weselem, całą organizacją, zabawami i tańcami. Cały czas słyszeliśmy same bardzo dobre opinie…”skąd Wy go wzieliście?” jest niesamowity!:) jedna z ciotek: „Madziu ja też bym go chciała na wesele swojej córki” poza gośćmi na weselu świetnie bawiliśmy się również i my:) Dziękujemy Ci z całego serca! Tym co mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości – podpowiadamy wodzirej Wojtek to strzał w dziesiątkę. Nasi rodzice nie byli przekonani co do wyboru wodzireja na wesele…ale już po kilku minutach wesela stwierdzili, że się pomylili i że Wojtek był świetnym pomysłem. Tylko on mógł tak rozruszać towarzystwo. Goście zatańczyli m.in. poloneza, krakowiaka, zorbę. Naprawdę byli zachwyceni…i my też:) To najlepsze wesele na jakim byliśmy:)

 

Magda i Paweł  /  Międzyrzec Podlaski    06.09.2011.

Wodzirej Wojtek spisał się niesamowicie! Nasza babcia Eugienia zazwyczaj siedzi i pije, od czasu do czasu lekko przebierając nóżkami. Dzięki Panu Wojtusiowi wywijała na parkiecie jak w berecie pod krzyżem! Wspaniała zabawa, super przygotowanie i stroje. A w tym perukowym przedstawiał się naprawdę niesamowicie. Jeszcze raz wielkie dzięki!

 

Luiza i Wojciech  /  Warszawa    16.09.2011.

Ze spokojnym sumieniem polecam Wodzireja Wojtka. Dzięki swoim pomysłom i świetnemu przygotowaniu tanecznemu, nasze wesele polsko -francuskie jest mile wspominane. Miło było zobaczyć na parkiecie tańczące osoby, które niegdyś deklarowały się jako `dwie lewe nogi`. Wodzirej Wojtek czuwał nad wszystkim. Nie musieliśmy się przejmować sprawami technicznymi. Dzięki jego zaangażowaniu nam pozostawało tylko dobrze się bawić. I oto chodzi:-)

 

Małgorzata i Xavier  /  Paryż    31.08.2011.

Szanowni Państwo naprawdę nie potrzebujecie 15 animatorów i 5 konferansjerów do prowadzenia imprezy firmowej, jedyne kogo potrzebujecie to Pan Wojtek. Wojtku dzięki raz jeszcze za wspaniałą i niezapomnianą imprezę! Bez Ciebie nie dali byśmy rady. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!

 

 

Paweł i Michał z działu HR  /  Warszawa    04.09.2011.

Zabawa była przednia. Bezcenne było zobaczyć za sobą tańczącego kulturystę, z uśmiechem od ucha do ucha, machająceg o rękami i wywijającego nogami Często słyszane komentarze(od młodych, więc na luzie) brzmiały:”Co on „brał”, też to chcę, żeby się tak bawić”. Polecam wodzireja dla ludzi, którzy chcą niebanalnego wesela, nie polegającego tylko na piciu alkoholu i tańczeniu z zespołem. Widać było, iż Wodzirej Wojtek lubi to co robi, że się bardzo angażuje. Niektóre tańce były przezabawne, przebrania wodzireja bardzo ciekawe. Myślę, że wesele zostanie zapamiętane przez jego uczestników. I o to właśnie chodziło Bardzo chwalone były moje publiczne wystąpienia, któ rych oczywiście pomysły podsuwał mi wodzirej. Jeszcze raz więc-jeżeli zależy Wam na dobrej zabawie, ogarnię ciu „tego wszystkiego”(co zapewniam, nie jest wcale proste),super przeżyciach i zapewne genialnych zdjęciach w wystrzałowych pozach to Wojtek jest odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu!

 

Iza i Marcin  /  Lublin    03.08.2011.

Do wszystkich, którzy jeszcze się wahają i zastanawiają 🙂

Zaangażowanie Wojtka na nasze wesele było najlepszym pomysłem z całej listy rzeczy, które na wesele trzeba przygotować. Bez zastanowienia stwierdzamy, że jest do tego po prostu stworzony. On kocha to co robi i to widać! Jego pogoda ducha udziela się każdemu, a głowa aż pęka od pomysłów. Pomimo wcześniejszych ustaleń zaskoczył nas niesamowicie humorem i zabawami dla gości, którymi właściwie byliśmy sami 🙂 Od momentu wejścia na salę był naszym dobrym duszkiem, opanował wszystkie, nawet nieprzewidziane sytuacje i sprawił, że nie zapomnimy naszego wesela do końca życia. Widok bawiących się gości, nawet wujków i ciotek, którzy nigdy nie tańczyli, a tu wywijali jak „rusałki” NIESAMOWITY. Poderwał do tańca wszystkich! A od śmiechu dostawaliśmy skurczów szczęki 🙂 Super było przeżyć ten ważny dzień właśnie w taki sposób! Polecamy z całego serca!! 😆

 

Iza i Łukasz  /  Dublin    14.08.2011.

Początkowo, gdy Natalia zaproponowała żebyśmy na nasze wesele polsko – rosyjskie zaprosili wodzireja, patrzyłem na ten pomysł z obawą, że zapłacimy i będziemy rozczarowani. Gdy na weselu zobaczyliśmy jak Wodzirej Wojtek prowadzi imprezę uświadomiłem sobie, że to najlepsza decyzja jaką podęliśmy w czasie organizacji wesela. Już na początku imprezy zapanowała rodzinna, miła ciepła atmosfera, goście tańczyli i śmiali się. Nie było czasu na nudę. Parkiet był pełny aż do samego rana, a rodzina i przyjaciele nie chcieli wypuścić go do domu. Było wspaniale, a usłyszeć: „To było najlepsze wesele na jakim byłem/byłam!”, to najmilsze słowa jakie może usłyszeć młoda para. Jeszcze raz dziękujemy! 🙂

 

Tomek i Natalia  /  Karpacz    22.07.2011.

Na weselu Izy i Łukasza Wodzirej Wojtek tak rozbawił gości że nie ważne kogo byli goście każdy szalał na parkiecie i nie było mowy o siedzeniu za stołem. Wojtka mogę polecić każdemu kto chce mieć niezapomniane wesele które goście zapamiętają na długo. Pozdrowienia dla Wojtka aby mu na długie lata sił i dobrego humoru starczyło. Dzięki

 

Kamil  / Kraków    20.07.2011.

Kochany Wojtku

Chcieliśmy bardzo podziękować za tak wspaniałe wesele, nasi goście są oczarowani i zachwyceni. Udało się Tobie zintegrować nasze rodziny i przyjaciół, zachęcając wszystkich gości do tańca i wspólnej zabawy. Brakuje nam słów by opisać co działo się w ten wyjątkowy dzień, dlatego pozwolimy sobie zacytować opinie naszych gości:                   „Nigdy w życiu tyle nie tańczyłem”                                                                                                           „Nigdy w życiu się tak nie uśmiałem”                                                                                                     „Nigdy w życiu nie bolały mnie tak nogi”                                                                                                         I najpiękniejsze słowa jakie mogliśmy usłyszeć: „To najlepsze wesele na jakim byliśmy”   Dziękujemy z całego serca Wojtku !! Serdecznie wszystkim polecamy

 

 

Asia i Radek  /  Poznań    27.06.2011.

Wczorajsze wesele Asi i Radka długo będziemy pamiętać. Duża w tym zasługa wodzireja Pana Wojtka. Zabawa była przednia. Gorąco polecamy świetny profesjonalista .Pozdrawiamy.

 

 

Alina  / Poznań    26.06.2011.

Nie ma co się rozpisywać. Wodzirej Wojtek stanął na wysokości zadania, nasze wesele wspominają wszyscy… Dziękujemy i Kochamy Cię Wojtku!

 

 

Małgosia i Robert  /  Warszawa    10.06.2011.

Bale, wesela, duże imprezy towarzyskie prowadzone przez zawodowego wodzireja to jest to czego brakuje w naszej współczesnej Polsce. Lukę tą z wielkim powodzeniem i na wysokim profesjonalnym poziomie wypełnia Pan Wojciech Nikoniuk. To wspaniały, inteligentny młody człowiek który potrafi w sposób niezmiernie odpowiedzialny i profesjonalny dopasować odpowiedni taniec czy zabawy do każdego wieku i nastroju towarzystwa. Miałem okazję wielokrotnie bawić się pod okiem Pana Wojtka. Wszyscy obecni na parkiecie byli niezmiernie szczęśliwi i zadowoleni, natomiast ci którzy nie planowali tańczyć tego wieczoru nie wytrzymali i dołączyli do wspólnego tańca aby wspólnie szaleć z Wodzirejem Wojtkiem.

 

Waldemar M.  /  10.05.2011.

No no wujaszku nic tylko spieszyć się z weselem! 😉 Bo bez Ciebie no to sobie nie wyobrażam w takim układzie! 😉 Słuchajcie niestety nie widujemy się zbyt często, ale to najbardziej zwariowany gościu jakiego znam i jak już coś robi to robi na całego. Strasznie się cieszę że został w końcu wodzirejem, bo marnował by się wielki talent! 🙂 I przede wszystkim-można na niego liczyć!

 

Karolina Opaluch  / Sosnowiec    17.11.2010.

Serdecznie polecam współpracę z Wojtkiem. Wesele okazało się bez stresowe, a my mieliśmy czas dla rodziny i przyjaciół. Nie martwiliśmy się zespołem czy kuchnią. Wojtek zagonił na parkiet każdego i wszyscy chętnie się bawili. Dzięki jego licznym zdolnościom umiejętnie zajął się najmłodszymi gośćmi, dzieci nie nudziły się, a zamiast rodziców obskakiwały Wojtka i pytały jaką jeszcze zabawę pokaże. POLECAM WOJTKA… możecie być niezadowoleni z np. restauracji, ale wodzirej na pewno nie zawiedzie, a wręcz wyprostuje wszystko i uczestnicy wesela pomyślą, że właśnie tak miało być. Gratuluję wszystkim, którzy zdecydują się na usługi Wodzireja Wojtka, bo to bardzo dobra decyzja.

 

Monika i Stanisław  /  Warszawa    02.09.2010.

PIĘĆ GWIAZDEK

Absolutnie fantastyczny, niewiarygodnie doświadczony wodzirej, którego nie ma sensu porównywać z jego konkurentami, ponieważ samo porównanie przynosi mu ujmę. Jestem w stanie podpisać się pod tak śmiałą tezą, ponieważ wyboru dokonaliśmy na bazie starannego porównania ofert, włączając w to kontakt osobisty z kandydatami. Wesele odbyło się w Pałacu Mierzęcin i zostało poprowadzone fenomenalnie ku zachwytowi gości. Wszystko wypadło bardzo naturalnie; widać że praca daje Panu Wojtkowi wiele frajdy. Wodzirej z klasą: doskonale potrafił dostosować się do sytuacji, którą było eleganckie przyjęcie w scenerii pałacowej (surduty, orkiestra w wieczorowych strojach itd.). Mam na myśli doskonały dobór zabaw i stylu prowadzenia przyjęcia (bez kiczu, ale z olbrzymią dozą humoru!). Pan Wojtek błyskawicznie nawiązał kontakt z dziewięcioosobową orkiestrą i współpraca (bez wcześniejszych prób) wypadła perfekcyjnie.        Słowem: POLECAM.

 

Marcin Bilski  /  Szczecin    16.08.2010.

Gorąco polecam Pana Wojtka jako wodzireja. Wysoka kultura osobista, świetne pomysły, pełen profesjonalizm. Bez żadnego ryzyka można przekazać Mu prowadzenie imprezy. Bawiliśmy się na weselu prowadzonym przy 37`C i rozruszanie gości, to było naprawdę karkołomne zadanie. Wodzirejowi Wojtkowi udało się. Kondycja godna podziwu. Przy okazji pozdrowienia.

 

Kasia  /  Kraków    13.07.2010.

Polecamy!!! Nie dawno odbyło się nasze wesele polsko-hiszpańskie. Goście bawili się super, zarówno ci z Polski jak i z Hiszpanii. Udało się zintegrować obie grupy a zabawa trwała do białego rana. DZIĘKUJEMY !!!

 

Monika i David  /  Międzyrzec Podlaski    02.07.2010.

Gorąco polecamy Pana Wojtka. Nie raz mieliśmy okazję wspólnie pracować na różnych scenach i imprezach. To profesjonalista oddany zawodowo, pełen optymizmu i humoru człowiek. Jak coś organizuje, to z poświęceniem i swego rodzaju namaszczeniem. Ci, którzy go nie znają, niech nie żałują, bo gdyby wiedzieli co ich ominęło, byliby niepocieszeni.

 

Zespół Trio Dance  /  Terespol    09.06.2010.

Serdecznie polecamy tego wspaniałego człowieka. Pełen profesjonalizm!

 

 

 

Małgorzata i Tomasz  /  Biała Podlaska    03.06.2010.

Organizacja wesela z pomocą Pana Wojtka to „PIKUŚ” ( bo oczywiście to On się wszystkim zajmuje ) Decyzję o wynajęciu na wesele wodzireja podjęliśmy nie do końca świadomi, czym on się tak naprawdę zajmuje. Teraz wiemy, że była to jedna z lepszych decyzji, jakie podjęliśmy w kwestii organizacji imprezy weselnej. Wodzirej Wojtek rozruszał nawet najbardziej „drętwych” gości weselnych. Organizował zabawy, w trakcie których był ubaw po pachy. Tańce – łamańce i.t.p. Dużo by opowiadać…… Jedno wiemy na pewno!!!!! Nasze wesele zapadło w pamięć wszystkim gościom. (i o to chodziło – dodam nieskromnie ) Wszystkim, którzy pragną nie standardowego wesela, bezstresowej zabawy bez konieczności zabawiania gości oraz extra-wspomnień na całe życie — polecamy WODZIREJA WOJTKA (faceta, który zna się na swojej robocie )

 

Marzena i Michał  /  Biała Podlaska    01.06.2010.